Static overlay
DREPER ALLE VIRUS OG BAKTERIER
Static overlay
RENSER KONTINUERLIG LUFT OG OVERFLATER
previous arrow
next arrow

PureAir – luftrensing og energibesparelser kombinert

PureAir serien skaper et inneklima fritt for virus, bakterier, mugg og vond lukt ved å sirkulere «aktive rengjøringsmidler» (ioniserte hydroperoksider) i luften 24/7. PHI-cellens effekt dreper ALLE skadelige virus, patogener og forurensninger og gir kontinuerlig beskyttelse samtidig som den balanserer lufttemperaturen fra tak til gulv. Airius tilbyr vifter med PHI-celle som dekker opp til 12,5 meters takhøyde. Med aktiv luftrensing beskytter du deg selv og alle andre best mot virus-angrep. Om nye virus eller bakterier kommer inn i rommet, angriper og eliminerer de aktive rengjøringsmidlene dem umiddelbart, også om de fester seg til overflater. Med et filterbasert system kan det ta dager å behandle all luften i et rom, spesielt hvis nye forurensninger kommer inn. Ioniserte hydroperoksider puster vi alle inn når vi er ute i naturen. Derfor er Airius PureAir det definitivt beste alternativet for alle som ønsker å beskytte sitt hjem eller arbeidsplass mot smitte, samt fjerne vond lukt og bakterier. Verifiserte testresultater viser at 99,9% av virustypene SARS og MERS, som finnes i coronavirus-familien, uskadeliggjøres. Airius leverer i dag til alle segmenter på markedet – med fantastiske resultater.

Hvilken effekt har PureAir-serien?

 • 100% kontinuerlig luftrensing
 • Dreper mer enn 99% av ALLE bakterier og virus på overflater
 • Dreper ALLE luftbårne virus og bakterier
 • Reduserer lukt med inntil 99%
 • Reduserer mugg med opp til 98%
 • 78% av mikrober av et nys drepes innenfor en meters avstand
 • Reduserer gasser, damp og flyktige oragniske forbindelser
  med over 80%
 • Reduserer smittespredning 24/7
 • Minimalt støynivå

  Klikk her for PureAir brosjyren

Forbedre inneklima i hjem og på kontor med PureAir

PureAir-seriens effekt forklart

Energie Fitness erfaringer med PureAir-serien

Test: Ioniserte hydroperoksider i et hus

Test: Levetiden på blomst over 16 dager
Test: Holdbarhet på frukt og grønt over 7 dager

Hvorfor velge aktiv luftrensing istedenfor passiv?

Passiv luftrensing

Passive luftrensesystemer krever at luft passerer gjennom et filter for å bli renset. Det medfører at behandling av all luften i et rom kan ta uforholdsmessig lang tid, og som kanskje ikke engang er oppnåelig i dårlig sirkulerte områder.

Aktiv luftrensing 24/7

PureAir PHIs aktive luftrensesystem krever ikke at forurenset luft passerer gjennom enheten. Viften sender ut ioniserte hydroperoksider fra sin integrerte PHI-celle og renser ikke bare luften, men også alle overflater, som dørhåndtak, bordplater osv.

Airius PureAir-serien

Model 10

Model 15

Model 25

Model 45

KLIKK HER FOR DETALJERT INFORMASJON

Hva er en fotohydroioniseringscelle?

Airius PureAirs integrerte PHI Cell™ er produsert av en av verdens ledende spesialister innen luft, vann- og matrensing.
RGF Environmental (USA) har skapt det siste fremskrittet innen Photohydroionisation™-teknologi, som bruker en avansert oksidasjons-prosess for å rense luft og overflater, samt eliminere uønsket lukt.

I hjertet av hver PureAir Series-vifte er en unik Photohydroionization (PHI) Cell, som bruker et bredt spekter, høyeffektiv UV-pære som arbeider med et hydrert quad-metallisk mål. Dette fungerer som en katalysator for en reaksjon som produserer hydroperoksider, superoksidioner, passive negative ioner, hydroksider og ozonidioner. Disse trygge og naturlig forekommende ionene og oksidene sirkuleres gjennom rom via viften, og binder seg til bakterier og virus og gjennom en avansert oksidasjonsprosess bryter dem ned, og gjør dem inerte, trygge og luktfrie. I tillegg til biologiske forurensninger nøytraliserer disse rengjøringsmidlene også kjemikalier som kvikksølv, benzen, formaldehyd, kloroform og ammoniakk.

Minimal støynivå – Diskret installasjon – PureAir kan installeres overalt

Referanser

Airius sine produkter er svært anerkjent og selges i utlandet blant annet til Britiske helsemyndigheter NHS, Royal Airforce, Walmart og mange flere.

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om dine behov, eller send oss en mail.

  Meny